قلیفی (ghleyfi) نوعی نان شیرینی (شیرینی) محلی زابل بوده و در سیستان محبوبیت زیادی دارد. این نان شکلی دایره ای ضخیم و مارپیچ دارد و در داخل فر یا قلیف طبخ می شود. این نان شیرینی را در قلیف (ghleyf) (نوعی دیگ) طبخ می کنند و به همین دلیل نام آن قلیفی می باشد. این نان شیرینی را با پودر قند شیرین می کنند و طعم دلپذیری پیدا می کند.
خمیر این نان را پس از ورز دادن به شکل یک نوار درمی آورند و سپس مانند رولت می پیچند، سپس در یک دیگ مسی که قبلاً چرب شده قرار داده و می پزند.
خمیر این نان را پس از ورز دادن به شکل یک نوار درمی آورند و سپس مانند رولت می پیچند، سپس در یک دیگ مسی که قبلاً چرب شده قرار داده و می پزند.
wiki: قلیفی