الگویی غذایی که در آن هیچیک از غذاهای مصرفی نباید بیش از حد خاصی گرما دیده باشند
خام خواری
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
خام گیاهخواری آشپزخانه بی اجاق / دکتر محمد کار / چاپ ۱۳۵۵
زنده خواری (خام خواری) فلسفه تغذیه و تندرستی / آرشاویر در آوانسیان / چاپ ۱۳۵۵
رژیم های درمانی در پیشگیری و درمان بیماری ها با خام گیاهخواری / علی اکبر راد پویا / چاپ سوم ۱۳۷۶
خام گیاهخواری هم غذا هم درمان / علی اکبر راد پویا / چاپ ۱۳۷۶
پخته خواری یک عادت مرگ آور / آرشاویر در آوانسیان
خام گیاهخواری / علی اکبر راد پویا / چاپ ۱۳۸۵
خام گیاهخواری، شناخت رابطه غذا و محیط با انسان / دکتر عبدالحسین نواب
استفاده از قوانین طبیعی در تغذیه سالم / دکتر عبدالحسین نواب
قابلمه را فراموش کن /هلموت واندمیکر چاپ اول ۱۹۸۹/ترجمه سید ماشاءالله فرخنده (کشفی) چاپ ۱۳۸۸
خام گیاهخواری یک سبک زندگی است که در آن خوردن غذاهای نپخته، پردازش نشده و اغلب ارگانیک بخش اصلی رژیم غذایی را تشکیل می دهد.
خام گیاهخواران عموماً اعتقاد دارند که هرچه میزان غذای خام در رژیم بیشتر باشد، برای سلامتی بهتر است.
غذاهای اصلی آن ها شامل انواع میوه جات، سبزیجات و آجیل و خشکبار مانند گردو، پسته، فندق، بادام به خصوص به صورت خیسانده شده، در برخی گرایش ها انواع جوانه ها از قبیل جوانه گندم، عدس، ماش، نخود، سویا و مواد قندی نظیر، کشمش، خرما، انجیر و شکر قهوه ای و در گرایش های غیر وگان، عسل و غیره است که به صورت خام و طبیعی مصرف می نمایند که می توان آن ها را به صورت غذاهای ترکیبی در آورد و مورد مصرف قرار داد. غذاهای غیرگیاهی مانند تخم مرغ، ماهی، گوشت و لبنیات مصرف نمی شود.
زنده خواری (خام خواری) فلسفه تغذیه و تندرستی / آرشاویر در آوانسیان / چاپ ۱۳۵۵
رژیم های درمانی در پیشگیری و درمان بیماری ها با خام گیاهخواری / علی اکبر راد پویا / چاپ سوم ۱۳۷۶
خام گیاهخواری هم غذا هم درمان / علی اکبر راد پویا / چاپ ۱۳۷۶
پخته خواری یک عادت مرگ آور / آرشاویر در آوانسیان
خام گیاهخواری / علی اکبر راد پویا / چاپ ۱۳۸۵
خام گیاهخواری، شناخت رابطه غذا و محیط با انسان / دکتر عبدالحسین نواب
استفاده از قوانین طبیعی در تغذیه سالم / دکتر عبدالحسین نواب
قابلمه را فراموش کن /هلموت واندمیکر چاپ اول ۱۹۸۹/ترجمه سید ماشاءالله فرخنده (کشفی) چاپ ۱۳۸۸
خام گیاهخواری یک سبک زندگی است که در آن خوردن غذاهای نپخته، پردازش نشده و اغلب ارگانیک بخش اصلی رژیم غذایی را تشکیل می دهد.
خام گیاهخواران عموماً اعتقاد دارند که هرچه میزان غذای خام در رژیم بیشتر باشد، برای سلامتی بهتر است.
غذاهای اصلی آن ها شامل انواع میوه جات، سبزیجات و آجیل و خشکبار مانند گردو، پسته، فندق، بادام به خصوص به صورت خیسانده شده، در برخی گرایش ها انواع جوانه ها از قبیل جوانه گندم، عدس، ماش، نخود، سویا و مواد قندی نظیر، کشمش، خرما، انجیر و شکر قهوه ای و در گرایش های غیر وگان، عسل و غیره است که به صورت خام و طبیعی مصرف می نمایند که می توان آن ها را به صورت غذاهای ترکیبی در آورد و مورد مصرف قرار داد. غذاهای غیرگیاهی مانند تخم مرغ، ماهی، گوشت و لبنیات مصرف نمی شود.
wiki: خام خواری
فرهنگستان زبان و ادب
{raw foodism, omophagia} [تغذیه] الگویی غذایی که در آن هیچ یک از غذاهای مصرفی نباید بیش از حد خاصی گرما دیده باشند
کلمات دیگر: