پات پریک کینگ (تایلندی: ผัดพริกขิง؛ تلفظ pʰàt pʰrík kʰǐŋ) نوعی کاری تایلندی است که از سایر انواع کاری های تایلندی همچون «کاری قرمز» کم آب تر است؛ چرا که در روغن سرخ می شود و معمولاً در پخت آن از شیر نارگیل استفاده نمی شود.
پرونده های رسانه ای مربوط به پات پریک کینگ در ویکی انبار
قوام این غذا سفت تر از سایر کاری ها است و رنگ آن به دلیل استفاده از فلفل قرمز تند، قرمزِ روشن است. (در زبان تایلندی، phrik به معنی فلفل تند است.) نام تایلندی این غذا کمی غلط انداز است، چرا که در پخت آن از زنجبیل استفاده نمی شود. (در زبان تایلندی، khing به معنی زنجبیل است).
از سایر موادی که در پختِ این غذا بکار می رود می توان به علف لیمو، سیر و گالانگال اشاره کرد. در تایلند گاهی از «رُب کاری» به جای «گالانگال» استفاده می شود.
پرونده های رسانه ای مربوط به پات پریک کینگ در ویکی انبار
قوام این غذا سفت تر از سایر کاری ها است و رنگ آن به دلیل استفاده از فلفل قرمز تند، قرمزِ روشن است. (در زبان تایلندی، phrik به معنی فلفل تند است.) نام تایلندی این غذا کمی غلط انداز است، چرا که در پخت آن از زنجبیل استفاده نمی شود. (در زبان تایلندی، khing به معنی زنجبیل است).
از سایر موادی که در پختِ این غذا بکار می رود می توان به علف لیمو، سیر و گالانگال اشاره کرد. در تایلند گاهی از «رُب کاری» به جای «گالانگال» استفاده می شود.
wiki: پات پریک کینگ