کلمه جو
صفحه اصلی

چتنی

دانشنامه عمومی

چتنی یا چاشنی (به زبان سندی: چٽڻی‎) به طعم دهندهایی گفته می شود که در آشپزی آسیای جنوبی با استفاده از برخی موادغذایی به ویژه سبزیجات معطر مختلف تهیه می گردند. از جمله سبزیجات معطر می توان به دارچین، هل، زعفران، زردچوبه، نمک، فلفل (سبز، سیاه، قرمز، سفید و دلمه ای) اشاره نمود.

دانشنامه آزاد فارسی

چَتْنی
(صورت هندی واژۀ فارسی چاشنی) نام عام شماری از غذاهای همراه که نوع خام آن معمولاً ترش است و از سالادها و ترشی ها به شمار می رود و نوع پختۀ آن شیرین است و به مربا شباهت دارد. چتنی انواع فراوان دارد و مواد تهیۀ آن، در نواحی گوناگون متفاوت است. تره بار جزء اصلی بیشتر چتنی ها است.


کلمات دیگر: