روغن ماهی
فارسی به انگلیسی
فرهنگ فارسی
نوعی روغن دریایی که از عضله یا کبد یا سایر اندامهای ماهی به دست میآید و حاوی اسیدهای چرب با چند پیوند دوگانه است و برای تولید مارگارین و روغنهای آشپزی از آن استفاده میکنند
دانشنامه عمومی
روغن ماهی (به انگلیسی: Fish oil) روغن به دست آمده از بافت های ماهی روغنی است. روغن های ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ ایکوزاپنتانوییک اسید (EPA) و دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA)، پیش سازهای ایکوزانوئیدهای خاصی است که به کاهش التهاب در بدن، و دیگر خواص درمانی شناخته شده است. با این حال، مطالعات مکمل روغن ماهی به حمایت از ادعای جلوگیری از حملات قلبی یا سکته ها شکست خورده اند.
روغن جگر ماهی
جلبک
دوکوزاهگزانوئیک اسید
ایکوزاپنتانوییک اسید
روغن کبد کوسه
روغن جگر ماهی
جلبک
دوکوزاهگزانوئیک اسید
ایکوزاپنتانوییک اسید
روغن کبد کوسه
wiki: سرده از تیره روغن ماهیان است.
wiki: روغن ماهی (سرده)
فرهنگستان زبان و ادب
{fish oil} [علوم و فنّاوری غذا] نوعی روغن دریایی که از عضله یا کبد یا سایر اندام های ماهی به دست می آید و حاوی اسیدهای چرب با چند پیوند دوگانه است و برای تولید مارگارین و روغن های آشپزی از آن استفاده می کنند
کلمات دیگر: