تنوری کردن
فارسی به انگلیسی
فرهنگ فارسی
← پختن 2
دانشنامه عمومی
تنوری کردن یا در فر پختن (به انگلیسی: baking) روشی از روش های متنوع پخت است که بیشتر برای تهیه انواع نان، نان فانتزی، شیرینی و سیب زمینی تنوری استفاده می شود.
فرهای امروزی دارای دو نوع المنت حرارتی هستند، یکی برای نان پزی و شیرینی پزی، که از سامانه انتقال حرارت همرفت و هدایتی برخوردار است و دیگری برای کباب کردن که به سامانه انتقال حرارت تابشی و تشعشعاتی مجهز می باشد.
فرهای امروزی دارای دو نوع المنت حرارتی هستند، یکی برای نان پزی و شیرینی پزی، که از سامانه انتقال حرارت همرفت و هدایتی برخوردار است و دیگری برای کباب کردن که به سامانه انتقال حرارت تابشی و تشعشعاتی مجهز می باشد.
wiki: تنوری کردن
فرهنگستان زبان و ادب
[علوم و فنّاوری غذا] ← پختن 2
کلمات دیگر: