دامپلینگ (انگلیسی: Dumpling) یک گروه گسترده غذایی است که شامل قطعات خمیر (از مواد نشاسته ای) که به دور مواد خوراکی پیچیده می شود. خمیر می تواند برپایهٔ نان، آرد، یا سیب زمینی باشد و ممکن است با گوشت، ماهی، پنیر، سبزیجات، میوه ها یا شیرینی پر شود. ممکن است دامپلینگ با استفاده از روش های مختلفی از جمله پخت، جوش، سرخ کردن، یا بخارپز آماده شوند و در بسیاری از غذاهای دنیا یافت می شوند.
پرونده های رسانه ای مربوط به دامپلینگ در ویکی انبار
دامپلینگ غذای کشورهای آسیای شرقی و مرکزی مانند چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره، مغولستان، نپال است و در فرهنگ عامه دامپلینگ چین از همه مشهورتر و آن را چینی می دانند.
دامپلینگ جزو غذاهای پیچیدنی ست مانند دلمه یا راویولی که مواد و خمیر اطرافش تنوع زیادی دارد.
پرونده های رسانه ای مربوط به دامپلینگ در ویکی انبار
دامپلینگ غذای کشورهای آسیای شرقی و مرکزی مانند چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره، مغولستان، نپال است و در فرهنگ عامه دامپلینگ چین از همه مشهورتر و آن را چینی می دانند.
دامپلینگ جزو غذاهای پیچیدنی ست مانند دلمه یا راویولی که مواد و خمیر اطرافش تنوع زیادی دارد.
wiki: دامپلینگ