نان موزی :اصالت نان موزی به ایالات متحده می رسد. این نان شیرین از موز له شده تهیه می شود و تقریبا مثل بافت کیک مرطوب است. دستور پخت این نوع نان، به دلیل تولید انبوه بکینگ پودر و جوش شیرین ( دو ماده ی ضروری پخت نان موزی ) در دهه ی ۱۹۳۰ متداول شد.
در طول دوران رکود بزرگ اقتصادی آمریکا، مردم برای جلوگیری از اسراف مواد غذایی، از موزهای مانده ی خود نان تهیه می کردند. دستور طبخ مختلفی برای تهیه ی نان موزی وجود دارد و می توان در پخت آن، از شکلات، کشمش، آجیل و مغزجات استفاده کرد یا آن را به صورت کیک مافین پخت.
در طول دوران رکود بزرگ اقتصادی آمریکا، مردم برای جلوگیری از اسراف مواد غذایی، از موزهای مانده ی خود نان تهیه می کردند. دستور طبخ مختلفی برای تهیه ی نان موزی وجود دارد و می توان در پخت آن، از شکلات، کشمش، آجیل و مغزجات استفاده کرد یا آن را به صورت کیک مافین پخت.