شنیتسل به همه غذاهایی که با ترکیب گوشت، آردسوخاری و روغن تهیه می شوند گفته می شود. این غذا در سراسر نقاط دنیا به شکل های متفاوتی تهیه می شود و در کشورهای مختلف نام های مختلفی شهرت دارد.
برای تهیه شنیتسل، گوشت کوبیده شده بدون استخوان را با آرد سوخاری پوشانده و سپس سرخ می کنند.
این غذا در آرژانتین، بولیوی، پاراگوئه، پرو، مکزیک و ونزوئلا با نام میلانیسا شناخته می شود.
این غذا در ایران نیز از محبوبیت خاصی برخوردار است و احتمال می رود برای اولین بار در جنگ جهانی دوم به ایرانیان معرفی شده است. شنیتسل عرضه شده در ایران اندازه ای نسبتاً کوچکتر نسبت به نمونه های دیگر کشورها دارد و معمولاً به همراه لیمو ترش سرو می شود. در ایران نمونه ای دیگر از شنیتسل نیز بسیار محبوب است که کتلت نامیده شده و نمونه های بسیاری در شهرهای مختلف ایران دارد.
برای تهیه شنیتسل، گوشت کوبیده شده بدون استخوان را با آرد سوخاری پوشانده و سپس سرخ می کنند.
این غذا در آرژانتین، بولیوی، پاراگوئه، پرو، مکزیک و ونزوئلا با نام میلانیسا شناخته می شود.
این غذا در ایران نیز از محبوبیت خاصی برخوردار است و احتمال می رود برای اولین بار در جنگ جهانی دوم به ایرانیان معرفی شده است. شنیتسل عرضه شده در ایران اندازه ای نسبتاً کوچکتر نسبت به نمونه های دیگر کشورها دارد و معمولاً به همراه لیمو ترش سرو می شود. در ایران نمونه ای دیگر از شنیتسل نیز بسیار محبوب است که کتلت نامیده شده و نمونه های بسیاری در شهرهای مختلف ایران دارد.
wiki: شنیتسل