کلمه جو
صفحه اصلی

نعناع فلفلی

فارسی به انگلیسی

peppermint

دانشنامه عمومی

نعناع فلفلی (نام علمی: Mentha piperita) گونه ای نعناع است، گیاهی است از رده دولپه ای های پیوسته گلبرگ که از سبزی های خوراکی و دارویی است.

دانشنامه آزاد فارسی

نَعْناعِ فِلفِلی (peppermint)
نَعْناعِ فِلفِلی
گیاه علفی چندساله ای از تیرۀ نعناع، با نام علمی نعناع، بومی اروپا. برگ های معطر و گل های ارغوانی دارد. روغن آن را در شیرینی پزی و داروسازی به کار می برند. کشت این گیاه به علت استفادۀ آن در اسانس گیری از آغاز قرن ۱۸ در اروپا و امریکای شمالی رایج شده است. این گیاه منبع مهم اسانس نعناع است. در ۱۷۷۱، برای اولین بار در هلند از این گیاه اساس مانتول استخراج شد. اسانس انواع نعنا به فراوانی در پزشکی مصرف می شوند.


کلمات دیگر: