کلمه جو
صفحه اصلی

ماراکوتا

دانشنامه عمومی

ماراکوتا نوعی نان ترد تهیه شده با آرد، نمک، آب و مخمر است.
پرونده های رسانه ای مربوط به ماراکوتا در ویکی انبار
این نان گندم بسیار ترد است. و در کشورهای شیلی، برزیل، مناطقی در بولیوی و پرو، همچنین در آرژانتین و اروگوئه محبوب و مرسوم است.
نان ماراکوتا در بولیوی۶۰–۷۵ گرم دارد و بیشتر در لاپاز و ال آلتو . مصرف می‎شود. ماراکوتا بین نیمه شب و سحر در کوره آماده می‎شود تا صبح به صورت تازه و ترد به دست خریداران برسد.
ماراکوتا در شیلی به صورت دو رول کوچک که از وسط به هم متصل شده‎اند به صورت چهار قطعه متصل به هم تهیه می‎شود.


کلمات دیگر: