ماراکوتا نوعی نان ترد تهیه شده با آرد، نمک، آب و مخمر است.
پرونده های رسانه ای مربوط به ماراکوتا در ویکی انبار
این نان گندم بسیار ترد است. و در کشورهای شیلی، برزیل، مناطقی در بولیوی و پرو، همچنین در آرژانتین و اروگوئه محبوب و مرسوم است.
نان ماراکوتا در بولیوی۶۰–۷۵ گرم دارد و بیشتر در لاپاز و ال آلتو . مصرف میشود. ماراکوتا بین نیمه شب و سحر در کوره آماده میشود تا صبح به صورت تازه و ترد به دست خریداران برسد.
ماراکوتا در شیلی به صورت دو رول کوچک که از وسط به هم متصل شدهاند به صورت چهار قطعه متصل به هم تهیه میشود.
پرونده های رسانه ای مربوط به ماراکوتا در ویکی انبار
این نان گندم بسیار ترد است. و در کشورهای شیلی، برزیل، مناطقی در بولیوی و پرو، همچنین در آرژانتین و اروگوئه محبوب و مرسوم است.
نان ماراکوتا در بولیوی۶۰–۷۵ گرم دارد و بیشتر در لاپاز و ال آلتو . مصرف میشود. ماراکوتا بین نیمه شب و سحر در کوره آماده میشود تا صبح به صورت تازه و ترد به دست خریداران برسد.
ماراکوتا در شیلی به صورت دو رول کوچک که از وسط به هم متصل شدهاند به صورت چهار قطعه متصل به هم تهیه میشود.
wiki: ماراکوتا