کلمه جو
صفحه اصلی

اسماعیل احمدی مقدم

دانشنامه عمومی

اسماعیل احمدی مقدم (زاده ۱۳۴۰ تهران) نظامی ایرانی است، که هم اکنون بعنوان رئیس ستاد پشتیبانی مردم یمن فعالیت می کند. او در فاصله سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۳ بعنوان ششمین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران فعالیت می کرد.
احمدرضا رادان
وی ابتدا در سال ۱۳۸۴ بمدت ۵ سال، توسط سیدعلی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، در این سمت منصوب شد، سپس در سال های ۱۳۸۹ و ۱۳۹۱ با دو حکم ۲ ساله و سال ۱۳۹۳ با یک حکم ۱ ساله دیگر، در این سمت ابقا شد. سرانجام در اسفند ۱۳۹۳ حسین اشتری به عنوان فرمانده نیروی انتظامی منصوب و جایگزین احمدی مقدم گردید. خبرگزاری ها علت عزل زود هنگام او را کشف شبکه فساد در زیر مجموعه ناجا عنوان کردند.
اسماعیل احمدی مقدم در سال ۱۳۴۰ در محله نارمک، تهران زاده شد. در سال ۱۳۵۶ برای گذراندن دروس حوزوی عازم قم شد. پس از وقوع انقلاب ۱۳۵۷، عضو کمیته انقلاب اسلامی شد و در سال ۱۳۵۸ نیز به صورت رسمی به عضویت سپاه پاسداران در آمد. وی مدرک کارشناسی علوم اجتماعی خود را از دانشگاه تهران اخذ نمود و کارشناسی ارشد علوم اجتماعی و دکترای مدیریت استراتژیک را نیز از دانشگاه عالی دفاع ملی دریافت کرد. وی پیشتر، پست هایی همچون فرماندهی سپاه سردشت، ریاست دانشگاه علوم انتظامی و معاونت هماهنگ کننده نیروی انتظامی را داشته است و آخرین پست او معاونت فرماندهی نیروی مقاومت بسیج و ریاست منطقه مقاومت بسیج تهران بوده است. سوابق او در بسیج و دیدگاه های خاص این نیرو در باب مسایل سیاسی و اجتماعی باعث نگرانی روشنفکران از عملکرد آتی پلیس شد.
وقتی منابع آب کم می شود عده ای می روند و برای اعتراض آب یزد را قطع می کنند. اگر پنجاه سال پیش این اتفاق پیش می آمد مردم نماز باران می خواندند، اما الآن می گویند دولت باید برای ما آب بیاورد.

نقل قول ها

اسماعیل احمدی مقدم (۱۳۴۰/۱۹۶۱م)، ششمین فرماندهٔ ناجا.
• «این که می گویند ما سرباز را لب مرز می فرستیم وخودمان زیر کولر می نشینیم درست نیست.»• «برخی هنوز هم سنتی فکر می کنند و معتقدند می توانند با دادن پول به پلیس حق را به نفع خودشان تغییر دهند. این در حالی است که اگر بتوانیم نظام شایسته سالاری و سلامت سازمانی را مستقر کنیم به موفقیت رسیده ایم. چندی قبل سفری به عراق داشتم و در آنجا مشاهده کردم این کشور دو برابر ایران پلیس دارد اما هیچ کس به قانون احترام نمی گذارد. این در حالی است که اگر ما هم می خواستیم نگاه امنیتی داشته باشیم تعداد نیروهای پلیس مان باید دو یا سه برابر حال حاضر باشد اما خوب می دانیم که با جامعه ایرانی می توان با اقتدار سخت صحبت کرد. جامعه ایرانی را باید باادب و مهربانی جلب کرد..»• «طرح عفاف و حجاب باید به روزرسانی شود زیرا جامعه ایرانی در مسیر رشد و ارتقای فرهنگی قرار دارد.»• «در مرزها هیچ نگرانی از نظر تروریسم وجود ندارد.»• «گشت ارشاد سراغ آدم های بی فرهنگ می رود و از ابتدا موضوعی به نام برخورد با اهالی فرهنگ در دستور کار این گشت نبوده است.»• «با افزایش جریمه استفاده از ماهواره مخالف هستیم.»• «حتی یک مورد واردشدن به داخل منازل را نداشته ایم.»• «۱۰برابرشدن جریمه استفاده کنندگان از تجهیزات ماهواره، مشکل را حل نمی کند.»• «تأکید می کنم که پلیس در حوزه خصوصی مردم، خانه آنها و... وارد نشده و حق ورود ندارد.»• «ما به عنوان پلیس، پاسداری از دین و مرزهای فرهنگی، ارزشی، اخلاقی، دینی و اسلامی را بر عهده داریم و نمی توانیم در برابر اشاعه زشتی و پلشتی بی تفاوت باشیم.»• «ما از آبروی مردم حفاظت می کنیم و این یک توفیق الهی است.»• «عمل ناجا باید مبتنی بر قانون باشد و موظف به ترویج قانون هستیم.»• «در دنیای پرتلاطم و پرچالش امروزی، آینده بسیار غیرقابل پیش بینی است. اما باید بتوانیم با داشتن راهبردهای بلندمدت و حل مسایل به صورت خطی، ریشه ای تر عمل کنیم که بر همین اساس مرکز مطالعات راهبردی ناجا با هدف حفظ ذخایر راهبردی و تصویب راهبردهای بلندمدت، زیر نظر شخص بنده ایجاد شد.»


کلمات دیگر: