کلمه جو
صفحه اصلی

کابلی پلو

دانشنامه عمومی

قابِلی پلو که به آن قابُلی پَلَو هم گفته می شود یکی از انواع پلو مشهور در افغانستان است و تقریباً اکثر کشورهای همسایه با آن آشناست
طرز تهیه قابلی پلو در یوتیوب
قابلی پلو از برنج باریک، گوشت یخنی گوسفند، زردک (هویج)، کشمش یا زرشک، و خلال پسته و بادام تهیه می گردد.
این خوراک در شهر مزارشریف به قدری مورد علاقه مردم است که دکانداران زردک را به صورت خردشده به مشتریان خود عرضه میدارند.
این غذا کابلی پلو نبوده این یک نام غلط است که توسط دزدان فرهنگی و دروغگویان سیه روی گذاشته شده یا هم شاید غذای دیگری وجود دارد که هرگز جای قابلی گرفته نمی تواند


کلمات دیگر: