کلمه جو
صفحه اصلی

اش دوغ

دانشنامه عمومی

آش دوغ. آش دوغ (به ترکی آیران آشی یا دوغا یا به کوردی دوکلیو) یکی از غذاهای سنتی استان اردبیل ومنطقه آذربایجان است و همچنین در برخی استانها مثل کردستان وکرمانشاه - اصفهان - کاشان ،استان فارس، همدان، چهارمحال وبختیاری، قزوین، درست می کنند. این آش با حبوباتی همچون نخود و لوبیا، سبزیجات، تره و انواع سبزی های کوهی و محلی پخته شده و در نهایت از دوغ برای مزه دار کردن آن استفاده می شود.

واژه نامه بختیاریکا

( آش دوغ ) دو بُره؛ دووا

پیشنهاد کاربران

در پارسی " سپیدباگ "


کلمات دیگر: