آش دوغ. آش دوغ (به ترکی آیران آشی یا دوغا یا به کوردی دوکلیو) یکی از غذاهای سنتی استان اردبیل ومنطقه آذربایجان است و همچنین در برخی استانها مثل کردستان وکرمانشاه - اصفهان - کاشان ،استان فارس، همدان، چهارمحال وبختیاری، قزوین، درست می کنند. این آش با حبوباتی همچون نخود و لوبیا، سبزیجات، تره و انواع سبزی های کوهی و محلی پخته شده و در نهایت از دوغ برای مزه دار کردن آن استفاده می شود.
wiki: قزوین از انواع آش و مختص منطقه قزوین است. این آش بر خلاف آش دوغ آذربایجان دارای حبوبات بوده و رنگی مایل به سبز دارد.
لوبیا چیتی
نخود
لوبیا قرمز
برنج
سبزی آشی
پیاز داغ
سیر و نعنا داغ
پودر آویشن
گوشت قلم به همراه آب آن
سیر خام
دوغ قزوین (نوعی ماست چکیده به همراه نمک)
روغن، نمک، فلفل، زردچوبه (به مقدار دلخواه)
لوبیا چیتی
نخود
لوبیا قرمز
برنج
سبزی آشی
پیاز داغ
سیر و نعنا داغ
پودر آویشن
گوشت قلم به همراه آب آن
سیر خام
دوغ قزوین (نوعی ماست چکیده به همراه نمک)
روغن، نمک، فلفل، زردچوبه (به مقدار دلخواه)
wiki: آش دوغ (قزوین)