سوفله
فارسی به انگلیسی
مترادف و متضاد
پف کرده، سوفله
دانشنامه عمومی
سوفله (به فرانسوی: Soufflé) نوعی دسر یا پیش غذای سبک و پرهواست که در اویل قرن هجدهم به وجود آمده است. سوفله با افزودن مواد به سفیدهٔ تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می شود. در نوع دسر شیرین سوفله، به سفیده تخم مرغ، شکر، آرد و مواد معطر افزوده شده سپس پخت می شود. به عنوان غذا از گوشت، ماهی، صدف، سبزیجات و مواد گوناگان دیگر پخته شده و به صورت پوره در می آید و ممکن است در آن زرده تخم مرغ نیز بکار رود سپس به مواد سفیده تخم مرغ سفت شده اضافه شده در قالب پخته می شود. پس از پخت هوای داخل سفیده ۳–۲ برابر افزایش می یابد.محبوبیت سوفله در اوایل قرن نوزدهم به سرآشپز فرانسوی ماری آنتون کارم بازمی گردد.
پرونده های رسانه ای مربوط به Soufflé در ویکی انبار
پرونده های رسانه ای مربوط به Soufflé در ویکی انبار
wiki: سوفله
پیشنهاد کاربران
سوفله: نوعی دسر یا پیش غذای سبک و پرهوا. می تواند انواع مختلف داشته باشد . سفله ی : سفله ی مرغ ، سفله ی بادمجان ، سفله ی سیب زمینی ، سفله ی زرد جوبه , سفله ی موز , سفله ی ماکارونی و. . .
( ( در دو لنگه ی ناهار خوری باز شد و ماه منیر بلند گفت " بفرمایید شام " بوی عطر و ادکلن و توتون پیپ و سیگار و سیگار برگ رفت پیشبازِ بوی کباب و لازانیا و باقالی پلو وسوفله ی مارچوبه. ) )
( ( عادت می کنیم ، زویا پیرزاد ، چاپ 23 ، 1390 ، ص36 . ) )
( ( در دو لنگه ی ناهار خوری باز شد و ماه منیر بلند گفت " بفرمایید شام " بوی عطر و ادکلن و توتون پیپ و سیگار و سیگار برگ رفت پیشبازِ بوی کباب و لازانیا و باقالی پلو وسوفله ی مارچوبه. ) )
( ( عادت می کنیم ، زویا پیرزاد ، چاپ 23 ، 1390 ، ص36 . ) )
کلمات دیگر: