کلمه جو
صفحه اصلی

غذاهای اردنی

دانشنامه عمومی

غذاهای اردن سبک سنتی آماده سازی مواد غذایی نشات گرفته از روش آشپزان اردنی یا روش استفاده معمول در اردن است که در طی قرن های متمادی از تغییرات اجتماعی و سیاسی توسعه یافته است.
آشپزی عربی
غذاهای لبنانی
غذاهای گرزه
غذاهای فلسطینی
آشپزی سوری
طیف گسترده ای از تکنیک های موجود در آشپزی اردنی مورد استفاده قرار می گیرد، اعم از تنوری کردن، تف دادن و کباب کردن با چاشنی سبزیجات (هویج و برگها، بادمجان و غیره), گوشت و مرغ. همچنین یک زوش متداول در غذاهای اردنی برشته کردن یا تهیه غذاها با انواع سس های مخصوص است.
به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان زیتون در جهان روغن زیتون اصلی تربن روغن پخت وپز در اردن است. سبزیها، سیر، پیاز، سس گوجه فرنگی و لیمو ترش از طعم هایی هستند که معمولاً در غداهای اردن یافت می شوند. ترکیبی از ادویه جات ترشیجات به نام za'atar شامل یک گیاه محلی معروف به نام سماقاست. سماق یک گیاه وحشی است که در غذاهای اردن و کشورهای همسایه و نزدیک به آن در منطقه مدیترانه استفاده می شود.


کلمات دیگر: