پستان . ثدی . تثنی. آن نودلان است .
نودل
فرهنگ فارسی
لغت نامه دهخدا
نودل. [ ن َ دَ ] ( ع اِ ) پستان. ( منتهی الارب ) ( آنندراج ). ثدی. ( از اقرب الموارد ) ( متن اللغة ). تثنیه آن نودلان است. ( از منتهی الارب ) ( از اقرب الموارد ).
دانشنامه عمومی
نودل (از کلمه آلمانی Nudel) یا رشته فرنگی یک غذای اصلی است که از برش خمیر فطیر (عمل آوری نشده) به شکل های مختلف تهیه می شود. نودل نواری نازک و بلند مرسوم ترین فرم نودل است، اما نودل به شکل های بسیاری متنوعی برش می خورد که از جمله آن ها می توان به فرم های موجی، لوله ای، رشته ای و صدفی اشاره کرد. به طور معمول نودل در آب جوش طبخ شده و گاهی به آن روغن خوراکی و نمک نیز افزوده می شود. البته روشی دیگر طبخ آن سرخ کردن نودل در ماهی تابه و سرخ کردن عمیق آن است. نودل به طور معمول با سس یا به همراه سوپ سرو می شود. نودل را می توان برای مدت کوتاهی در یخچال نگهداری کرد، اما این امکان وجود دارد که نودل را خشک کرده و برای مدت طولانی تری و مصرف در آینده نگهداری نمود.
در انگلیسی آمریکایی، نودل یک واژه فراگیر برای محصولات فرآوری شده خمیر آرد است. در انگلیسی بریتانیایی واژه نودل به طور کلی به غذایی از خمیر آرد اشاره دارد که به شکل نواری نازک و بلند است. در هنگام بحث دربارهٔ نودل باید، ترکیبات و خاستگاه جغرافیایی و فرهنگی مدنظر گرفته شود.
در انگلیسی آمریکایی، نودل یک واژه فراگیر برای محصولات فرآوری شده خمیر آرد است. در انگلیسی بریتانیایی واژه نودل به طور کلی به غذایی از خمیر آرد اشاره دارد که به شکل نواری نازک و بلند است. در هنگام بحث دربارهٔ نودل باید، ترکیبات و خاستگاه جغرافیایی و فرهنگی مدنظر گرفته شود.
wiki: نودل
پیشنهاد کاربران
رشته آرد ( به ترکی ارشته ( عرشته ) گفته می شود )
کلمات دیگر: