پالدا آن بخش شیره ای باستوق ( باسلوق ) است.
تا آنجا که بنده می دانم در منطقه نوبران ( استان مرکزی، شهرستان ساوه ) این واژه را به کار می بردند. این واژه ترکی می باشد و ترکی این منطقه این واژه را به کار می برد. ترکان مناطق دیگر را نمی دانم.
آب، شیره و آرد را مخلوط می کنند و می جوشانند. ماده ای لژه ای به دست می آید که پالدا می گویند و روی گردو می ریزند. پس از مدتی از حالت ژله ای خارج می شود و سفت می شود.
با توجه به لژه ای بودنش بنده واژه لرزانک ( معادل فارسی ژله ) را برمی گزینم.
محمد طاهری
ساوه/ مرکزی
تا آنجا که بنده می دانم در منطقه نوبران ( استان مرکزی، شهرستان ساوه ) این واژه را به کار می بردند. این واژه ترکی می باشد و ترکی این منطقه این واژه را به کار می برد. ترکان مناطق دیگر را نمی دانم.
آب، شیره و آرد را مخلوط می کنند و می جوشانند. ماده ای لژه ای به دست می آید که پالدا می گویند و روی گردو می ریزند. پس از مدتی از حالت ژله ای خارج می شود و سفت می شود.
با توجه به لژه ای بودنش بنده واژه لرزانک ( معادل فارسی ژله ) را برمی گزینم.
محمد طاهری
ساوه/ مرکزی