کلمه جو
صفحه اصلی

اره پا

دانشنامه عمومی

آره پا. آره پا (اسپانیایی: Arepa) نوعی غذاست که از خمیر یا آردِ ذرت تهیه می شود و خاستگاه آن کشورهای کلمبیا و ونزوئلا است. این غذا بطور روزانه و معمولاً با انواع پنیر و آووکادو در این کشورها صرف می شود.
پرونده های رسانه ای مربوط به آره پا در ویکی انبار
آره پا به شیوه های گوناگونی طبخ می شود و بر حسب منطقه، ممکن است افزودنی های متفاوتی داشته باشد. این غذا، علاوه بر کشورهای یادشده، در پاناما، پورتوریکو، جمهوری دومینیکن، ترینیداد و توباگو و جزایر قناری هم رواج دارد.
در سال ۲۰۱۱ میلادی، کارشناسان غذایی سی ان ان، در مقاله ای تحت عنوانِ «۵۰ غذای خوشمزهٔ دنیا»، «آره پا» را به عنوان بیستمین غذای خوشمزهٔ جهان برگزیدند.

واژه نامه بختیاریکا

( اَره پا * ) آنچه دارای پاهای اره مانند است. کنایه از ملخ


کلمات دیگر: