دهی از دهستان رستم آباد بخش رامهرمز شهرستان اهواز .
چم هاشم
فرهنگ فارسی
لغت نامه دهخدا
چم هاشم. [ چ َ ش ِ ] ( اِخ ) دهی از دهستان رستم آباد بخش رامهرمز شهرستان اهواز که در 21 هزارگزی جنوب رامهرمز و12 هزارگزی خاور راه رامهرمز به خلف آباد واقع است. دشت و گرمسیری است و 150 تن سکنه دارد. آبش از چشمه ٔچم هاشم. محصولش غلات ، برنج ، کنجد و بزرک. شغل اهالی زراعت و راهش مالرو است. ساکنان این آبادی از طایفه ٔبن سعید میباشند. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 6 ).
دانشنامه عمومی
مختصات: ۳۱°۰۶′۰۶″شمالی ۴۹°۳۷′۲۵″شرقی / ۳۱٫۱۰۱۵۹°شمالی ۴۹٫۶۲۳۵۵°شرقی / 31.10159; 49.62355
چم هاشم، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان رامهرمز در استان خوزستان ایران است.
این روستا در دهستان سلطان آباد قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۱۲۹ نفر (۲۳خانوار) بوده است.
چم هاشم، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان رامهرمز در استان خوزستان ایران است.
این روستا در دهستان سلطان آباد قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۱۲۹ نفر (۲۳خانوار) بوده است.
wiki: چم هاشم
پیشنهاد کاربران
روستای چم هاشم در 25 کیلو متری رامهرمز شغل مردم ان زراعت دامداری و حدود 200 سکنه دارد و اکثر از طایفه البوفتیله هستند
این روستا ازطوایفه عرب تشکیل شده، فتلاوی، بن سعید، دیلمی، راشدی ک مردمان ساکن این روستا از اب جراهی برای کشاورزی استفاده و دارای چاه های اب برخورداراست
لطفآ مشخص کنید که این یکی چم هاشم حمود است. ودر ضمن آب کشاورزی کلیه این روستاهااز رودخانه اعلا تامین می شود. اطلاعات اشتباه فوق حذف شود. باتشکر.
این روستا در حدود 25 کیلو متری رامهرمز استان خوزستان است. شغل بیشتر مردم کشاورزی است. اهالی این روستا اغلب از طوایف عجم است. نمونه این طوایف طایفه بزرگ سامانی ( سامان غلامرضایی ) ، خانواده کلاه کج، بابایی و در گوشه ای از روستا خانواده مرادی و خانواده های اعراب زندگی می کنند. لطفا پیشنهاد های بدون سندیت را پاک کنید. با تشکر.
مهندس عظیمی، کارشناس شناخت قومیت های استان خوزستان
مهندس عظیمی، کارشناس شناخت قومیت های استان خوزستان
چم هاشم روستاهای 25کیلومتری شرق وجنب رودخانه ی اعلاء رامهرمز شخصی بنام هاشم فرزند حسین إبن عامر بنی سعیدیکی از شیوخ وبزرگ اعراب در اقلیم رامهرمز زندگی میکردایشان انسانی بزرگ و دانا و صاحب اخلاق بود که بنیان صلح ودوستی سایر اقوام را بنانهاد بنا به همین دلایل و دیگر مستندات دیگر عمو زاده ها و فامیل در همان جا واطراف آن به زندگی و زراعت ودامپروری وپرورش اسب عربدر آن اقلیم زندگی میکرد .
باسلام اساس بنیان گذار چم هاشم و معرفیت ان به بنیه. سید غدیر مولا مشعشعی است که تمام اراضی ان به مالکیت ایشان بوده و معتمد محل و دولت وقت بود و زمانی که سجل یا همان شناسنامه در ایران اجرا شد سیدغدیر متعمد اونجا وبا ختم ایشان ومهرش مردم را به اداره معرفی میکرد و اولین شناسنامه به شماره یک و همسرش شماره دو مورد ثبت قرا ر گرفته شد و محل تولد به بنیه سیدغدیر در سجل شناسنامه ثبت شده ولی متاسفانه میراث فرهنگی در این امر تعلل کرده و غافل است
کلمات دیگر: