قَل قَلِه سِو یا قَل قَل سیو (به فارسی: سیب تکه تکه شده)، نوعی فست فود است که توسط مردم بختیاری اصفهان پخته می شود که با تِکِه تِکِه (به لری بختیاری: قَل قَل) کردن سیب زمینی سرخ شده همراه با قارچ یا گوشت گوسفند گویند.
نجاتی، فروغ، هنر آشپزی ایرانی، تهران: خشایار، ۱۳۷۴
مواد مورد نیاز برای دو نفر
۱. سیب زمینی (۲ عدد بزرگ)
۲. قارچ سفید نگینی یا گوشت گوسفندی (به میزان دلخواه)
نجاتی، فروغ، هنر آشپزی ایرانی، تهران: خشایار، ۱۳۷۴
مواد مورد نیاز برای دو نفر
۱. سیب زمینی (۲ عدد بزرگ)
۲. قارچ سفید نگینی یا گوشت گوسفندی (به میزان دلخواه)
wiki: قل قله سیو