تاثیر مدیریت صحیح بقایای گیاهی در کاهش آلودگی زیست محیطی. تأثیر مدیریت صحیح بقایای گیاهی در کاهش آلودگی زیست محیطی
مقدمه
دخالتهای افراطی و بی رویه انسان در منابع طبیعی برای تأمین رفاه و آسایش خود موجب اختلال و بحران در تعادل اکوسیستم گشته است هر جا دست انسان برای استفاده از این منابع به سوی طبیعت دراز شده است آثاری از آن به صورت آلودگی زیست محیطی اعم از پس مانده های زراعی و و دامی و آلاینده های صنعتی بر جا مانده است. انسان برای رهائی از آلاینده های محیط زیست فقط به خود توجه نموده و با حذف بی رویه آنها از جمله سوزاندن و ریختن در فاظلاب و رودخانه ها و دور کردن از محیط اطراف خود، زندگی دیگر موجودات و از جمله میکروارگانیسم ها را در معرض خطر نابودی قرار داده و تغییر و بی ثباتی ها در اثر شرایط جوی را باعث شده است.
کاه غلات نیز مانند سایر مواد گیاهی از سلولهای گیاهی تشکیل شده است که دارای یک قسمت بنام محتویات سلولی و قسمت دیگری به نام دیوار سلولی است که قابلیت هضم آنها بالا می باشد و این مواد بوسیله دیواره سلولی محافظت می شوند که گیاه جوان براحتی قابل هضم می باشد.
غنی سازی بوسیله مواد شیمیایی و آمونیاک و بازهای قوی ارزش غذائی کاه را بالا می برد.
یکی از راه های مدیریت صحیح بقایای زراعی در تغذیه دام می باشد که علاوه بر تولید مقدار قابل توجهی پروتئین حیوانی باعث کاهش آلودگی محیط زیست می گردد. بر اساس آمار موجود در حال حاضر با توجه به ۳/۵ میلیون واحد دامی استان کسری ۱۸۲۳۰۵ تن .T.D.N مورد نیازبرای تأمین احتیاجات غذایی و افزایش عملکرد و بهره وری و مدیریت نقش مهمی را در توسعه دامپروری استان دارد.
مقدمه
دخالتهای افراطی و بی رویه انسان در منابع طبیعی برای تأمین رفاه و آسایش خود موجب اختلال و بحران در تعادل اکوسیستم گشته است هر جا دست انسان برای استفاده از این منابع به سوی طبیعت دراز شده است آثاری از آن به صورت آلودگی زیست محیطی اعم از پس مانده های زراعی و و دامی و آلاینده های صنعتی بر جا مانده است. انسان برای رهائی از آلاینده های محیط زیست فقط به خود توجه نموده و با حذف بی رویه آنها از جمله سوزاندن و ریختن در فاظلاب و رودخانه ها و دور کردن از محیط اطراف خود، زندگی دیگر موجودات و از جمله میکروارگانیسم ها را در معرض خطر نابودی قرار داده و تغییر و بی ثباتی ها در اثر شرایط جوی را باعث شده است.
کاه غلات نیز مانند سایر مواد گیاهی از سلولهای گیاهی تشکیل شده است که دارای یک قسمت بنام محتویات سلولی و قسمت دیگری به نام دیوار سلولی است که قابلیت هضم آنها بالا می باشد و این مواد بوسیله دیواره سلولی محافظت می شوند که گیاه جوان براحتی قابل هضم می باشد.
غنی سازی بوسیله مواد شیمیایی و آمونیاک و بازهای قوی ارزش غذائی کاه را بالا می برد.
یکی از راه های مدیریت صحیح بقایای زراعی در تغذیه دام می باشد که علاوه بر تولید مقدار قابل توجهی پروتئین حیوانی باعث کاهش آلودگی محیط زیست می گردد. بر اساس آمار موجود در حال حاضر با توجه به ۳/۵ میلیون واحد دامی استان کسری ۱۸۲۳۰۵ تن .T.D.N مورد نیازبرای تأمین احتیاجات غذایی و افزایش عملکرد و بهره وری و مدیریت نقش مهمی را در توسعه دامپروری استان دارد.