هندباء
کاسنی فرنگی
فارسی به عربی
مترادف و متضاد
کاسنی فرنگی، کاسنی سالادی، اندیو
دانشنامه عمومی
کاسنی فرنگی یا کاسنی سالادی (به انگلیسی: Endive) یا هندبا با نام علمی Cichorium endivia گیاهی است از خانواده کاسنی دارای برگهای دراز و تکه تکه و که گاهی تابدار (فری) می باشد. این گیاه خوراکی بوده و در سالاد بطور خام یا پخته می خورند.
کاسنی
کاسنی دشتی
کاسنی فرنگی در باغ های سبزیکاری و در جالیز صیفی کاشته می شود.
این گیاه خوراکی بوده و در سالاد به طور خام یا پخته مصرف می شود. کاسنی فرنگی برای کبد و تصفیه خون بسیار مفید است. این سبزی سرشار از املاح معدنی و آنتی اکسیدان و ویتامین B, K، A و C است. این محصول زیر خاک اره و در زمستان به دست می آید.این سبزی برای کبد و تصفیه خون بسیار مفید است طعم و مزه آن کمی تلخ و شبیه به مزه ساقه کرفس است.
کاسنی فرنگی در استانهای شمالی فرانسه به عمل می آید و بلژیکی ها ریشه آن را خشک کرده و به فرانسه، آلمان صادر می کنند که در آن جا به مصارف دارویی می رسد.
کاسنی
کاسنی دشتی
کاسنی فرنگی در باغ های سبزیکاری و در جالیز صیفی کاشته می شود.
این گیاه خوراکی بوده و در سالاد به طور خام یا پخته مصرف می شود. کاسنی فرنگی برای کبد و تصفیه خون بسیار مفید است. این سبزی سرشار از املاح معدنی و آنتی اکسیدان و ویتامین B, K، A و C است. این محصول زیر خاک اره و در زمستان به دست می آید.این سبزی برای کبد و تصفیه خون بسیار مفید است طعم و مزه آن کمی تلخ و شبیه به مزه ساقه کرفس است.
کاسنی فرنگی در استانهای شمالی فرانسه به عمل می آید و بلژیکی ها ریشه آن را خشک کرده و به فرانسه، آلمان صادر می کنند که در آن جا به مصارف دارویی می رسد.
wiki: کاسنی فرنگی
کلمات دیگر: