اسقمری
ماهی خال مخالی
فارسی به عربی
مترادف و متضاد
ماهی خال مخالی، ماهی اسقومری
دانشنامه عمومی
ماهی خال مخالی یا اِسْقُمْری نامی عمومی برای چندین گونه مختلف ماهی است که بیشترشان، اما نه همه آن ها، به خانواده خال مخالیان (Scombridae) تعلق دارند.
این ماهی در آشپزی ژاپنی بکار می رود و به نام سابا شناخته می شود. همچنین یک نوع سوشی که از این ماهی تهیه می شود، نیز سابا نام دارد. در دریاهای اطراف ژاپن ۴ گونه از این ماهی به نام های قباد ژاپنی، گوما سابا، گورو کوما و نیجو سابا یافت می شوند.
این ماهی در آشپزی ژاپنی بکار می رود و به نام سابا شناخته می شود. همچنین یک نوع سوشی که از این ماهی تهیه می شود، نیز سابا نام دارد. در دریاهای اطراف ژاپن ۴ گونه از این ماهی به نام های قباد ژاپنی، گوما سابا، گورو کوما و نیجو سابا یافت می شوند.
wiki: ماهی خال مخالی
کلمات دیگر: