کلمه جو
صفحه اصلی

ماهی دودی

فارسی به انگلیسی

bloater, finnan haddie, kipper, smoked herring, bloat herring

smoked herring, bloat herring


bloater, finnan haddie, kipper


فارسی به عربی

سمک الرنجة

مترادف و متضاد

kipper (اسم)
ماهی دودی، ماهی ازاد نر

دانشنامه عمومی

ماهی دودی یک محصول سنتی در برخی کشورها است که با استفاده از شور کردن ماهی به روش مخلوط و سپس دود سرد تهیه می شود.
ماهی دودی معمولاً در کیسه های پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری می شود و به صورت خام یا نیم پخته مصرف می شود.
دود دادن ماهی نه تنها جهت افزایش زمان و ماندگاری، بلکه همچنین به منظور دادن طعم مطلوبتر به ماهی مورد استفاده است.
روش تهیه ماهی دودی سرد در اسکاندیناوی تفاوت بسیاری با روش تهیه آن در ایران دارد.


کلمات دیگر: