ماهی دودی
فارسی به انگلیسی
smoked herring, bloat herring
bloater, finnan haddie, kipper
فارسی به عربی
سمک الرنجة
مترادف و متضاد
ماهی دودی، ماهی ازاد نر
دانشنامه عمومی
ماهی دودی یک محصول سنتی در برخی کشورها است که با استفاده از شور کردن ماهی به روش مخلوط و سپس دود سرد تهیه می شود.
ماهی دودی معمولاً در کیسه های پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری می شود و به صورت خام یا نیم پخته مصرف می شود.
دود دادن ماهی نه تنها جهت افزایش زمان و ماندگاری، بلکه همچنین به منظور دادن طعم مطلوبتر به ماهی مورد استفاده است.
روش تهیه ماهی دودی سرد در اسکاندیناوی تفاوت بسیاری با روش تهیه آن در ایران دارد.
ماهی دودی معمولاً در کیسه های پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری می شود و به صورت خام یا نیم پخته مصرف می شود.
دود دادن ماهی نه تنها جهت افزایش زمان و ماندگاری، بلکه همچنین به منظور دادن طعم مطلوبتر به ماهی مورد استفاده است.
روش تهیه ماهی دودی سرد در اسکاندیناوی تفاوت بسیاری با روش تهیه آن در ایران دارد.
wiki: ماهی دودی
کلمات دیگر: