کلمه جو
صفحه اصلی

جایگزین کرۀ کاکائو

فرهنگ فارسی

چربی گیاهی فاقد لوریک‌اسید که توزیع اسید چرب در آن شبیه کرۀ کاکائو است، ‌اما ساختمان تری‌گلیسریدی آن با کرۀ کاکائو متفاوت است و می‌توان آن را جانشین بخشی از کرۀ کاکائو کرد


فرهنگستان زبان و ادب

{cocoa butter replacer, CBR} [علوم و فنّاوری غذا] چربی گیاهی فاقد لوریک اسید که توزیع اسید چرب در آن شبیه کرۀ کاکائو است، اما ساختمان تری گلیسریدی آن با کرۀ کاکائو متفاوت است و می توان آن را جانشین بخشی از کرۀ کاکائو کرد


کلمات دیگر: