میوه خشک که در بلوغ، به میوه های شکفته تک هسته تقسیم می شود را چاک بَر یا جداهسته می گوبند.
Bell, A.D. (1997). Plant form: an illustrated guide to flowering plant morphology. Oxford, U.K. : Oxford University Press.
به عبارتی، چاک بر نوعی میوهٔ خشک، حاصل از دو یا چند برچهٔ یک دانه ای است که پس از رسیدن به واحدهای یک دانه ای تقسیم می شود.
هر واحد یک دانه ای یک چاک بَر را پاربَر می گویند. پاربرها گاه ناشکفته هستند (مانند هویج و پنیرک ها)، و گاه شکفته.
Bell, A.D. (1997). Plant form: an illustrated guide to flowering plant morphology. Oxford, U.K. : Oxford University Press.
به عبارتی، چاک بر نوعی میوهٔ خشک، حاصل از دو یا چند برچهٔ یک دانه ای است که پس از رسیدن به واحدهای یک دانه ای تقسیم می شود.
هر واحد یک دانه ای یک چاک بَر را پاربَر می گویند. پاربرها گاه ناشکفته هستند (مانند هویج و پنیرک ها)، و گاه شکفته.
wiki: چاک بر