کیک اسفنجی
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
کیک اسفنجی (به انگلیسی: Sponge cake) نوعی کیک است که مواد اصلی آن را آرد، شکر، تخم مرغ تشکیل می دهد. در این نوع کیک با استفاده از خاصیت کف کنندگی تخم مرغ، خمیر تهیه شده و پخت می شود. منشأ نام این کیک اسفنج دریایی است و علت نامگذاری آن اینست که هنگامیکه کیک بریده شود، مانند اسفنج دریایی بافت این کیک نیز از تعداد بی شماری حباب های هوایی تشکیل شده است. معمولاً این کیک پس از پخت به تنهایی صرف نمی شود بلکه با خامه، کرم کره، باواروا، موس یا انواع میوه ترکیب می شود. این کیک یکی از غنی ترین کیک ها از نظر داشتن انواع است و همچنین یکی از کیک های اصلی و پایه در شیرینی پزی آمریکایی-اروپایی به شمار می آید. کیک های غیرچرب یا کیک های فوم به نام کیک های اسفنجی نیز خوانده می شوند.
wiki: کیک اسفنجی
فرهنگستان زبان و ادب
{sponge cake} [علوم و فنّاوری غذا] کیک متخلخل و سبک تهیه شده از آرد خودورا و شکر و تخم مرغ زده و طعم دهنده ها
کلمات دیگر: