خرمای زاهدی یکی از انواع خرما در ایران است. این خرما در مناطقی از کشور به نام قصب شناخته می شود.
شکل این میوه، بیضی کشیده و انتهای آن کاملاً باریک و نوک تیز است. میوه در مرحله خارک زردرنگ، در مرحله رطب قهوه ای روشن و در مرحله خرما قهوه ای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ می شود. از انواع بسیار مرغوب است و برای نگهداری در انبار و حمل ونقل آسان مطلوب است و از ارقام صادراتی یشمار می رود. این خرما جز خرماهای خشک طبقه بندی می شود و نوعی دیرس بوده و مقدار ریزش آن زیاد می باشد. این رقم خرما در، شهرستان قیر و کارزین، فراشبند، برازجان، کازرون، فیروزآباد، بوشهر، لار، اهواز، خرمشهر و نیز عراق و آمریکا کاشته می شود، یکی از بهترین کیفیت تولید در قیروکارزین است .
شکل این میوه، بیضی کشیده و انتهای آن کاملاً باریک و نوک تیز است. میوه در مرحله خارک زردرنگ، در مرحله رطب قهوه ای روشن و در مرحله خرما قهوه ای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ می شود. از انواع بسیار مرغوب است و برای نگهداری در انبار و حمل ونقل آسان مطلوب است و از ارقام صادراتی یشمار می رود. این خرما جز خرماهای خشک طبقه بندی می شود و نوعی دیرس بوده و مقدار ریزش آن زیاد می باشد. این رقم خرما در، شهرستان قیر و کارزین، فراشبند، برازجان، کازرون، فیروزآباد، بوشهر، لار، اهواز، خرمشهر و نیز عراق و آمریکا کاشته می شود، یکی از بهترین کیفیت تولید در قیروکارزین است .
wiki: خرمای زاهدی