کلمه جو
صفحه اصلی

سیرداغ

فرهنگ فارسی

نوعی چاشنی . طرز تهیه آن چنین است که روغن را داغ کنند و سیر کوبیده را داخل آن ریزند همین که سرخ شد نعنا داغ را در آن کنند و چون رنگش برگردد آن را داغ کرده بروی غذاها ریزند .

لغت نامه دهخدا

سیرداغ. ( اِ مرکب ) سیرکوفته بروغن سرخ کرده.

دانشنامه عمومی

سیرداغ یا سیر سرخ کرده یکی از چاشنی ها در غذاهای ایرانی است که از سرخ کردن سیر در روغن به دست می آید. آش رشته و آش لخشک از جمله غذاهایی هستند که با این چاشنی مصرف می شوند.
پیازداغ
نعناداغ
فامیل دور

گویش مازنی

/sir daagh/ سیر تفت داده

سیر تفت داده



کلمات دیگر: