کلمه جو
صفحه اصلی

علوم غذایی

فرهنگ فارسی

مجموعه‌ای از علوم که به بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و بیوشیمیایی غذا و تغییراتی که در مراحل انتقال، نگهداری، فراوری، انبار کردن، توزیع و آماده‌سازی آن برای مصرف ایجاد می‌شود، می‌پردازد


فرهنگستان زبان و ادب

{food science} [علوم و فنّاوری غذا] مجموعه ای از علوم که به بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و بیوشیمیایی غذا و تغییراتی که در مراحل انتقال، نگهداری، فراوری، انبار کردن، توزیع و آماده سازی آن برای مصرف ایجاد می شود، می پردازد


کلمات دیگر: