مجموعهای از علوم که به بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و بیوشیمیایی غذا و تغییراتی که در مراحل انتقال، نگهداری، فراوری، انبار کردن، توزیع و آمادهسازی آن برای مصرف ایجاد میشود، میپردازد
علوم غذایی
فرهنگ فارسی
فرهنگستان زبان و ادب
{food science} [علوم و فنّاوری غذا] مجموعه ای از علوم که به بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و بیوشیمیایی غذا و تغییراتی که در مراحل انتقال، نگهداری، فراوری، انبار کردن، توزیع و آماده سازی آن برای مصرف ایجاد می شود، می پردازد
کلمات دیگر: