مورخ تاتر فرانسه ادیب و سائس فرانسوی
پارفه
فرهنگ فارسی
لغت نامه دهخدا
پارفه . [ ف ِ ] (اِخ ) فرانسوآ. مورّخ تآتر فرانسه 1698-1753م ./ 1109-1166 هَ . ق . وی مؤلف آثار مهمی در ادبیات دراماتیک است که به همکاری برادر خویش (کلود) نوشته است . مولد وی بسال 1705م ./ 1116هَ . ق . و وفات در سنه ٔ 1777م .1190/ هَ . ق . است .
پارفه . [ ف ِ ] (اِخ ) نوئل . ادیب و سائس فرانسوی . مولد بسال 1813م .1227/ هَ . ق . و وفات در سنه ٔ 1896م .1313/ ههَ . ق .
پارفه. [ ف ِ ] ( اِخ ) فرانسوآ. مورّخ تآتر فرانسه 1698-1753م./ 1109-1166 هَ. ق. وی مؤلف آثار مهمی در ادبیات دراماتیک است که به همکاری برادر خویش ( کلود ) نوشته است. مولد وی بسال 1705م./ 1116هَ. ق. و وفات در سنه 1777م.1190/ هَ. ق. است.
پارفه. [ ف ِ ] ( اِخ ) نوئل. ادیب و سائس فرانسوی. مولد بسال 1813م.1227/ هَ. ق. و وفات در سنه 1896م.1313/ ههَ. ق.
پارفه. [ ف ِ ] ( اِخ ) نوئل. ادیب و سائس فرانسوی. مولد بسال 1813م.1227/ هَ. ق. و وفات در سنه 1896م.1313/ ههَ. ق.
دانشنامه عمومی
پارفه (به فرانسوی: parfait) نوعی دسرِ سرد است.پغفه در اصل یک واژهٔ فرانسوی به معنی « کامل» است که از سال ۱۸۹۴ به نوعی دسرِ سرد اطلاق شد.
پرونده های رسانه ای مربوط به پارفه در ویکی انبار
این دسر در فرانسه با خامه و تخم مرغ و شیرهٔ شکر ساخته شده و در آمریکا از لایه هایی چون خامه، بستنی، ژله، گرانولا، آجیل ها، ماست، شربت، و میوهٔ تازه تشکیل شده است. با این حال، پارفه ای که این روزها مرسوم است، تا این حد سنگین و پُر و پیمان نیست.
در انگلستان پارفه به یک خمیر نرم گوشتی یا «پاته» گفته می شود که معمولاً از جگر یا مرغ تهیه می شود و با لیکور به آن طعم داده می شود.
پرونده های رسانه ای مربوط به پارفه در ویکی انبار
این دسر در فرانسه با خامه و تخم مرغ و شیرهٔ شکر ساخته شده و در آمریکا از لایه هایی چون خامه، بستنی، ژله، گرانولا، آجیل ها، ماست، شربت، و میوهٔ تازه تشکیل شده است. با این حال، پارفه ای که این روزها مرسوم است، تا این حد سنگین و پُر و پیمان نیست.
در انگلستان پارفه به یک خمیر نرم گوشتی یا «پاته» گفته می شود که معمولاً از جگر یا مرغ تهیه می شود و با لیکور به آن طعم داده می شود.
wiki: پارفه
کلمات دیگر: