کلمه جو
صفحه اصلی

تورتیلا

عربی به فارسی

نان ذرت مکزيکي


دانشنامه عمومی

تورتیا یا تورتیلا (به اسپانیایی: tortilla) نوعی نان نازک پخته شده از آرد سفید بسیار آسیاب شده است. این نان که ماده آن از ذرت نشأت می گیرد معموماً به همراه گوشت برای پختن غذاهایی چون تاکو، بوریتو و انچیلادا استفاده می شود.
پرونده های رسانه ای مربوط به تورتیلا در ویکی انبار
تورتیا از نوآوری هایی بود که پس از آورده شدن گندم از اسپانیا به قاره آمریکا هنگام استعمار این منطقه ایجاد شد. سرخ پوستان در قدیم برای تهیه تورتیا، ذرت را با دانه کوب در کابیله کوبیده و آماده می کردند.
http://en.wikipedia.org/wiki/Flour_tortilla

پیشنهاد کاربران

نوعی نان نازک مکزیکی شبیه نان لواش، پخته شده از آرد ذرت.


کلمات دیگر: