نان ذرت مکزيکي
تورتیلا
عربی به فارسی
دانشنامه عمومی
تورتیا یا تورتیلا (به اسپانیایی: tortilla) نوعی نان نازک پخته شده از آرد سفید بسیار آسیاب شده است. این نان که ماده آن از ذرت نشأت می گیرد معموماً به همراه گوشت برای پختن غذاهایی چون تاکو، بوریتو و انچیلادا استفاده می شود.
پرونده های رسانه ای مربوط به تورتیلا در ویکی انبار
تورتیا از نوآوری هایی بود که پس از آورده شدن گندم از اسپانیا به قاره آمریکا هنگام استعمار این منطقه ایجاد شد. سرخ پوستان در قدیم برای تهیه تورتیا، ذرت را با دانه کوب در کابیله کوبیده و آماده می کردند.
http://en.wikipedia.org/wiki/Flour_tortilla
پرونده های رسانه ای مربوط به تورتیلا در ویکی انبار
تورتیا از نوآوری هایی بود که پس از آورده شدن گندم از اسپانیا به قاره آمریکا هنگام استعمار این منطقه ایجاد شد. سرخ پوستان در قدیم برای تهیه تورتیا، ذرت را با دانه کوب در کابیله کوبیده و آماده می کردند.
http://en.wikipedia.org/wiki/Flour_tortilla
wiki: تورتیلا
پیشنهاد کاربران
نوعی نان نازک مکزیکی شبیه نان لواش، پخته شده از آرد ذرت.
کلمات دیگر: