برابر پارسی : خورش سبزی
قرمه سبزی
برابر پارسی : خورش سبزی
فرهنگ فارسی
فرهنگ معین
( ~ . سَ ) (اِمر. ) نوعی خورش ایرانی با قطعات گوشت و لوبیا (معمولاً قرمز ) و سبزی خرد کرده .
فرهنگ عمید
خورشی که از گوشت، تره، جعفری، و شنبلیله درست کنند.
دانشنامه عمومی
قُرمه سبزی، قورمه سبزی یا خورشت سبزی از خورشت های ایرانیان و یکی از خوراک های ملی ایران است که معمولاً با برنج (پلو) سِرو می شود.
پرونده های رسانه ای مربوط به قرمه سبزی در ویکی انبار
این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته می شود. مزهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می دهد. برای جا افتادن قرمه سبزی زمان زیادی نیاز است.
این خورش چنانچه برای ۴ نفر پخته شود نزدیک ۱۵۵۰ کیلو کالری انرژی دارد.
اولین روز شنبه از ماه آذر را روز جهانی قورمه سبزی نامیده اند.این روز تقریباً سه روز پس از روز شکرگزاری در غرب است.
پرونده های رسانه ای مربوط به قرمه سبزی در ویکی انبار
این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته می شود. مزهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می دهد. برای جا افتادن قرمه سبزی زمان زیادی نیاز است.
این خورش چنانچه برای ۴ نفر پخته شود نزدیک ۱۵۵۰ کیلو کالری انرژی دارد.
اولین روز شنبه از ماه آذر را روز جهانی قورمه سبزی نامیده اند.این روز تقریباً سه روز پس از روز شکرگزاری در غرب است.
wiki: قرمه سبزی
پیشنهاد کاربران
chiken green
سلام یک که خانم ملیکا green میشه سبز سبزی نیست معنی شما میشه مرغ سبز
Vegetables and potted meats
Vegeteble stew
قورمه کلمه ای ترکی است که شاید معادل فارسی آن تفت داده شده باشد قورمه سبزی یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است طرز تهیه آن در همه شهرها متفاوت است ولی شاید چون این غذا مخصوص مردم آذربایجان هست و خاستگاه آن شهر اربیل، وسایل اصلی تهیه این غذای محبوب با سبزی جات جعفری ، شنبلیله، کشنیش، گوشت قرمز ، لوبیای چشم بلبلی ، پیاز، لیمو عمانی باشد
Aga mohamad shoma khodet ro narahat nakon
Vegtable stee
قُرمه آذریه فارسیش میشه خورش
قُرمه آذریه فارسیش میشه خورش
از اسمش معلومه دگ قرمه سبزی
توضیح نمخواد ک
توضیح نمخواد ک
هر غذایی تو انگلیسی اسمش همان میشه پس gormeh sabzi کلمه ی درسته نه green chicken
کلمات دیگر: