ماسالا دوسا یک غذای محلی محبوب مربوط به منطقهٔ جنوب هندوستان است. این غذا متشکل از برنج و عدس و سیب زمینی و برگ کاری است و با چاتنی و سمبر سرو می شود. اگر چه در گذشته این غذا تنها در جنوب هند محبوبیت داشت هم اکنون در همه جای هند و خارج از این کشور نیز یافت می شود. در جنوب هند طرز تهیه ماسالا دوسا شهر به شهر متفاوت است.
پرونده های رسانه ای مربوط به ماسالا دوسا در ویکی انبار
معمولاً ماسالا دوسا متشکل از برنج، دانه خردل سیاه، دانه شنبلیله، نمک، روغن نباتی، سیب زمینی، پیاز، فلفل سبز، برگ کاری و زردچوبه است.
ماسالا دوسای کاغذی
ماسالا دوسای میسور
پرونده های رسانه ای مربوط به ماسالا دوسا در ویکی انبار
معمولاً ماسالا دوسا متشکل از برنج، دانه خردل سیاه، دانه شنبلیله، نمک، روغن نباتی، سیب زمینی، پیاز، فلفل سبز، برگ کاری و زردچوبه است.
ماسالا دوسای کاغذی
ماسالا دوسای میسور
wiki: ماسالا دوسا