کلمه جو
صفحه اصلی

بلغور جو دوسر

فارسی به انگلیسی

oatmeal

مترادف و متضاد

oatmeal (اسم)
بلغور جو دوسر، ارد جو دوسر، شوربای ارد جو دو سر

دانشنامه عمومی

بلغور جو دوسر یا «Oatmeal» غذایی است که از پرک شدهٔ گیاه جو دوسر تهیه می شود. این غذا به دلیل ارزش غذایی بالای خود در برخی از کشورها به عنوان صبحانه آماده می شود. البته در ایران، عموماً افراد مبتلا به سرماخوردگی از این غذا به همراه سایر خوراک آبکی مانند حریرهٔ بادام و انواع سوپ ها تغذیه می کنند. وجود فیبر فراوان به همراه چربی و مواد قندی کم، این حریره را موردی ایده آل برای افراد دیابتی و کلسترل بالا تبدیل کرده است.
برای تهیه بلغور جو دوسر مانند دم کردن برنج عمل می کنیم بدون اینکه جو را بشوییم. هر پیمانه را با ۴ تا ۶ پیمانه آب ملایم حرارت داده به مدت ۴۰ دقیق صبر می کنیم تا دانه های جو بپزند. بلغور، لعاب زیادی دارد و به عنوان چاشنی سوپ یا حلیم قابل استفاده است.


کلمات دیگر: