کلمه جو
صفحه اصلی

چای گل داودی

دانشنامه عمومی

چای گل داودی (چینی: 菊花茶; پین یین: júhuā chá) یک نوشیدنی است که از دو گونه گل داودی با نام های داودی و داودی ایندیسوم تهیه می شود. یکی از محبوب ترین چای ها در شرق آسیا به خصوص در کشور چین است. برای تهیه چای گل داودی، گل (معمولاً خشک) را در قوری فنجان یا شیشه ای که حاوی آب داغ (معمولاً 90 تا 95 درجه سانتیگراد پس از سرد شدن از نقطه جوش) قرار می دهند. اغلب نبات یا شکر نیز به چای اضافه می شود. در نتیجه نوشیدنی شفاف، به رنگ زرد روشن رنگ با عطر گل به دست می آید. در سنت چینی افزودن آب داغ به یک قوری چای گل داودی چندین بار تکرار می شود. منشأ پیدایش چای گل داودی بود به زمان حکمرانی دودمان سونگ (960-1279) باز می گردد.


کلمات دیگر: