کلمه جو
صفحه اصلی

چای اولونگ

دانشنامه عمومی

اولونگ یا چای اولونگ (OOLONG TEA) به نوعی از چای گفته می شود که در اثر اکسیداسیون ناقص برگه های چای تولید می شود. این چای معمولاً در کشور چین تولید می شود.
چای
چای به عنوان وعده غذایی
از خواص مهم چای اولونگ کاهش کلسترول خون است که می تواند در هر وعدهٔ غذای چرب، مقدار کلسترول خون را در حد متعادل نگه دارد. هم چنین، دانشمندان ژاپنی معتقدند که مصرف این نوع چای باعث کاهش فشارخون می شود و می تواند در جلوگیری از بعضی مشکلات قلبی- عروقی مؤثر باشد.


کلمات دیگر: