کلمه جو
صفحه اصلی

قرمه به

دانشنامه عمومی

قورمه به نام یکی از غذاهای شمالی و یا شیرازی است که برای تهیه آن به گوشت راسته چربی دار، لپه، آبلیمو و شکر و زعفران احتیاج است(از سرکه هم می توان به جای آبلیمو استفاده کرد.). ابتدا گوشت را به اندازه گردو خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم. وقتی کمی رنگ گوشت تغییر کرد، کمی آب میریزیم و میگذاریم تا بپزد. در حین پخت گوشت، در ظرفی دیگر کمی پیاز داغ درست کرده، به ها را که به اندازه فندق خرد کرده ایم به آن اضافه نموده و کمی تفت میدهیم و کنار میگذاریم. زمانی که گوشت نیم پز شد، پیاز و به را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا با حرارت ملایم جا بیفتد. به ها نباید له شود. نیم ساعت آخر دارچین و زعفران اضافه نموده و آبلیمو و یا سرکه و کمی شکر میزنیم تا خورش ملس شود (اگر شکر قهوه ای مازندرانی در دسترس داشتید از آن استفاده کنید، حتما نتیجه بهتری میگیرید).


کلمات دیگر: