کلمه جو
صفحه اصلی

لونگی

دانشنامه عمومی

لونگی که به اردک یا مرغ شکم پر اطلاق می شود و از غذاهای مخصوص تالش و آستارا می باشد. لونگی با اردک یا مرغ تهیه می شود، سایر مواد تشکیل دهنده لونگی پیاز، گردو یا لونگی، رب ازگیل یا رب آلوچه، آبغوره، گوجه فرنگی، نمک و فلفل می باشد.مردم تالش بیشتر از بادمجان برای لونگی استفاده میکنند.
پرونده های رسانه ای مربوط به لونگی در ویکی انبار

پیشنهاد کاربران

لونگی ( Lungi ) یا پنچه ( Panche ) :یکی از لباس های بسیار پر طرفداری که هم مردان و هم زنان هندی آن را می پوشند، لونگی نام دارد. لونگی پارچه ای نخی و رنگارنگ است که بیشتر در مراسم های غیر رسمی پوشیده می شود. این لباس سنتی هندی در جنوب هند پوشیده می شود. جنس آنها از ابریشم یا پنبه است و برای گرمای تابستان مناسب است. امروزه مردم کشورهای دیگر مانند بنگلادش، برونئی، اندونزی، مالزی، میانمار و سومالی، به دلیل گرما و رطوبت، از این لباس استفاده می کنند.


کلمات دیگر: