salami
سالامی
فارسی به انگلیسی
دانشنامه عمومی
سالامی یک فراورده گوشتی است که در فرایندهایی شامل تخمیر و خشکاندن در برابر هوا، تولید می شود. ماده اصلی آن ممکن است از گوشت خوک یا گوشت گوساله باشد. این ماده غذایی به دلیلی قابلیت فسادناپذیری اش که امکان ذخیره سازی آن را برای زمانهای طولانی ممکن می سازد در بین روستاییان جنوب اروپا محبوب بوده است. سالامی ممکن است تحت شرایطی حتی تا ۱۰ سال در دمای اتاق سالم بماند. انواع مختلف سالامی به صورت سنتی در ایتالیا، فرانسه، سوئد، مجارستان، آلمان، اسپانیا، صربستان، اسلوونی، رومانی، لهستان، بلغارستان و ترکیه تولید می شوند.
سوسیس
کالباس
سوسیس
کالباس
wiki: سالامی
کلمات دیگر: