قلوه گاه
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
قُلوه گاه آن بخش از گوشت گاو و گوساله است که از زیر دنده ها شروع می شود و تا ران ادامه دارد.
Green, Aliza (2005). Field Guide to Meat. Philadelphia, PA: Quirk Books.ISBN 1-931686-79-3.
قلوه گاه شامل دنده ها و ماهیچه های شکم و حول کمر بوده و حدود ۲۲ درصد از وزن لاشه را تشکیل می دهد و چون میزان چربی آن به نسبت بالاست، بیشتر مصارف صنعتی داشته و در فرآورده های گوشتی مصرف می شود.
البته از قلوه گاه برای مصرف گوشت به صورت چرخ کردن نیز استفاده زیادی می شود.
گوشت قلوه گاه دراز و تخت است و جنس آن به نسبت دیگر برش های گوشت گاو و گوساله سفت تر است.
Green, Aliza (2005). Field Guide to Meat. Philadelphia, PA: Quirk Books.ISBN 1-931686-79-3.
قلوه گاه شامل دنده ها و ماهیچه های شکم و حول کمر بوده و حدود ۲۲ درصد از وزن لاشه را تشکیل می دهد و چون میزان چربی آن به نسبت بالاست، بیشتر مصارف صنعتی داشته و در فرآورده های گوشتی مصرف می شود.
البته از قلوه گاه برای مصرف گوشت به صورت چرخ کردن نیز استفاده زیادی می شود.
گوشت قلوه گاه دراز و تخت است و جنس آن به نسبت دیگر برش های گوشت گاو و گوساله سفت تر است.
wiki: قلوه گاه
فرهنگستان زبان و ادب
{flank} [علوم و فنّاوری غذا] بخش بدون استخوان و ورق شکل لاشه که بین دنده و ران است
کلمات دیگر: