هانی کریسپ (به انگلیسی: Honeycrisp) یک رقم سیب است که در مرکز ایستگاه پژوهشی آزمایش کشاورزی و باغبانی دانشگاه مینه سوتا ،سینت پل-مینیاپولیس پرورش یافته است.
در سال ۱۹۶۰ به نام MN 1711 نامگذاری شد، و در ۱۹۹۱ انتشار یافت. هانی کریسپ، که قرار بود زمانی کنار گذاشته شده و کشت نشود، به سرعت یک کالای اقتصادی تجاری و برنده جایزه شد. شیرینی، سفتی، وتندی، آن را انتخاب ایده آلی برای مصرف خام می سازد. سلولهای آن از بیشتر سیب ها بزرگتر است، که موجب می گردد هنگام گاز زدن آن دهان پر از آب میوه شود.
در سال ۱۹۶۰ به نام MN 1711 نامگذاری شد، و در ۱۹۹۱ انتشار یافت. هانی کریسپ، که قرار بود زمانی کنار گذاشته شده و کشت نشود، به سرعت یک کالای اقتصادی تجاری و برنده جایزه شد. شیرینی، سفتی، وتندی، آن را انتخاب ایده آلی برای مصرف خام می سازد. سلولهای آن از بیشتر سیب ها بزرگتر است، که موجب می گردد هنگام گاز زدن آن دهان پر از آب میوه شود.
wiki: هانی کریسپ