کلمه جو
صفحه اصلی

زبایونه

دانشنامه عمومی

زبایونه (انگلیسی: Zabaione) یک دسر یا نوشیدنی ایتالیایی است. این دسر با استفاده از زرده تخم مرغ، شکر و شراب شیرین تهیه می شود. برخی در آن از کنیاک استفاده می کنند. زبایونه نوعی کاستارد رقیق است که حاوی مقادیر زیادی کف است. از دههٔ ۶۰ میلادی در رستوران های آمریکا که دارای جمعیت زیادی از ایتالیایی ها هستند، زبایونه به همراه توت فرنگی، بلوبری، هلو و غیره سرو می شود. در فرانسه این دسر سابایون sabayon نامیده می شود.
پرونده های رسانه ای مربوط به زبایونه در ویکی انبار


کلمات دیگر: