چری مویا (نام علمی: Annona cherimola) نام یک گونه از تیره انناسیا است. این گیاه بومی آمریکای لاتین به ویژه کشورهای محدوده رشته کوه آند می باشد.
wiki: چری مویا
گیاه چریمویا در جنوب اندلس، اسپانیا دانه های چریمویا موچه سرامیک چریمویا, 200 پیش از میلاد, موزه لارکو در لیما Cherimoya-shaped bottle made by the Cupisnique culture around 1000 to 700 BC in the Peru's Coast
چریمویا (Annona cherimola) میوه ای است که پیش از کشف قارهٔ آمریکا تنها مردم اینکا از آن استفاده می کردند. چریمویا یک میوهٔ خوراکی و گونه ای از آنونا از خانواده آنوناسه است که به طور کلی تصور می شود بومی اکوادور، کلمبیا، پرو و بولیوی است که پس از آن به نواحی آند و آمریکای مرکزی منتقل شده است. امروز چریمویا در مناطق گرمسیری سراسر جهان کشت می شود.
Annona pubescens Salisb.Annona tripetala Aiton
مارک توین این میوه را به عنوان «یکی از خوشمزه ترین میوه های شناخته شده برای مردم» توصیف می کند. بافت خامه ای گوشتهٔ میوه موجب شد در زبان انگلیسی به آن نام کاستارد اپل بدهند.
چریمویا (Annona cherimola) میوه ای است که پیش از کشف قارهٔ آمریکا تنها مردم اینکا از آن استفاده می کردند. چریمویا یک میوهٔ خوراکی و گونه ای از آنونا از خانواده آنوناسه است که به طور کلی تصور می شود بومی اکوادور، کلمبیا، پرو و بولیوی است که پس از آن به نواحی آند و آمریکای مرکزی منتقل شده است. امروز چریمویا در مناطق گرمسیری سراسر جهان کشت می شود.
Annona pubescens Salisb.Annona tripetala Aiton
مارک توین این میوه را به عنوان «یکی از خوشمزه ترین میوه های شناخته شده برای مردم» توصیف می کند. بافت خامه ای گوشتهٔ میوه موجب شد در زبان انگلیسی به آن نام کاستارد اپل بدهند.
wiki: چری مویا