کلمه جو
صفحه اصلی

گوش فیل

فارسی به انگلیسی

taro, [kind of confection]

[kind of confection]


فرهنگ فارسی

( اسم ) ۱ - گیاهی است از راست. تک لپه ییها که جزو تیر. قلقاسها میباشد . گیاهی است علفی و دارای ساق. زیر زمینی غده یی و با گلهای معطر که اصل آن از هندوستان است و از آنجا به دیگر نواحی برده شده است آرن فیل گوش لوف حیه لوف الحیه لوف ارقط دراقیون لوف کبیر آذان الفیل لوف مستطیل اذن القسیس شجره التنین خبز القرود غرغنطیه ارون . ۲ - نوعی شیرینی . طرز تهیه : ۷۵ گرم آرد سفید را با یک استکان شیر و ۶ عدد زرد. تخم مرغ و یک سفیده خمیر کرده بگلوله های کوچکی تقسیم کنند و هر یک از گلوله ها را پهن و نازک کرده بهر شکل که خواهند می برند و یکی یکی آنها را در روغن داغ فرو برده نزدیک سرخ شدن بیرون آرند و خاک. قند روی آن پاشند

لغت نامه دهخدا

گوش فیل. [ ش ِ ] ( ترکیب اضافی ، اِ مرکب ) گیاهی که نام علمی آن آروم کولوکازیا و یا آروم اسکولنتا است و آن را به عربی قلقاس الفیل و به فارسی قلقاس و گوش فیل می گویند. ( از واژه نامه گیاهی دکتر اسماعیل زاهدی ص 31 ). || قسمی از حلویات. قسمی شیرینی از آرد و تخم و مرغ و قند سوده. ( یادداشت مؤلف ).

فرهنگ عمید

پیلگوش#NAME?


= پیلگوش

دانشنامه عمومی

گوش فیل یکی از انواع شیرینی های سنتی افغانستان است و در ایران هم از این نوع شیرینی تهیه میکنند که مواد آن را زرده تخم مرغ، شیر یا ماست، روغن و خمیرمایه بیکینگ پودر تشکیل می دهند.
منتظمی، رزا، هنر آشپزی، تهران: رزا منتظمی، بهار ۱۳۶۶، ص ۷۷۴.
شیر و بیکینگ پودر و روغن و زردۀ تخم مرغ را مخلوط می کنند. آرد را کم کم اضافه می کنند و هم می زنند تا خمیر به دست نچسبد و زیاد هم سفت نشود. سپس خمیر را خوب مالش داده و ۳ ساعت در کیسه نایلون می گذارند بماند. روی میز آرد پاشیده و خمیر را نازک باز می کنند و با قالب گرد می برند بعد آردهای اضافی را پاک می کنند و یک طرف دایره را با دست کمی جمع می کنند تا چین خوردگی پیدا کند. سپس روغن فراوانی را داغ می کنند و خمیرهای قالب زده را در روغن سرخ می کنند. بعد از سرخ شدن در صافی می گذارند تا روغن زیادی آن گرفته شود. وقتی کاملاً سرد شدند دو طرف آن را مخلوط پودر قند و هل کوبیده می پاشند و در ظرف می چینند.

دانشنامه آزاد فارسی

گوش فیل (Amorphophallus)
جنسی متعلق به تیرۀ گل شیپوری. در جزایر هند شرقی یافت می شود. ساقۀ زیرزمینی گیاه هرساله یک برگ بسیار بزرگ، به طول سه متر، و یک گل آذین اسپادیس خیلی درشت، حامل هر دو گل نر و ماده، تولید می کند. در گونۀ گوش فیل غول Amorphophallus titanum، طول اسپادیس گاهی به سه متر می رسد.

پیشنهاد کاربران

جواب چیستان خوردن کدام قسمت از فیل حلال است؟ ( منظور شیرینی گوش فیل )


کلمات دیگر: