کلمه جو
صفحه اصلی

نعنا داغ

فرهنگ فارسی

( اسم ) نعناع خشک و کوبیده که در روغن داغ کرده ریزند و آن برای خوشمزه و خوشبو ساختن انواع آش و کشک بادنجان و غیره بکار رود .

لغت نامه دهخدا

نعنا داغ. [ ن َ ] ( اِ مرکب ) نعناع به روغن سرخ کرده. ( یادداشت مؤلف ).

فرهنگ عمید

نعنای خشک کرده و کوبیده که در روغن داغ بریزند و روی آش رشته و بعضی خوراک های دیگر بریزند.

دانشنامه عمومی

نعناداغ یکی از چاشنی ها در غذاهای ایرانی است که از سرخ کردن نعنا در روغن به دست می آید. آش رشته و عدسی از جمله غذاهایی هستند که با این چاشنی مصرف می شوند.
سیرداغ
پیازداغ
برای درست کردن نعناداغ، روغن را در تابه داغ می کنند، هنگامی که کاملاً داغ شد زیر آن را خاموش می کنند و نعنا را در تابه می ریزند و می چرخانند.


کلمات دیگر: